Totes les fades del regne

Nom i cognoms *
Laia Calaf Garriga
Curs i grup *
4tB
1.Presentació:
Títol *
Todas las hadas del reino
Autor *
Laura Gallego
Editorial, lloc i any de publicació. *
Montena, Villatuerta (Navarra), Març de 2015
Gènere *
Ficció i fantasia
Públic a qui va dirigit *
Jovent
2. Argument. *
Camelia, una fada madrina que ajuda als humans des de fa més tres segles, deixideix fer un favor a la seva amiga Orquídea i ocupar-se del jove Simón, un noi que treballava a les quadres de palau i que estava enamorat de la princesa Asteria de Vestur. Al estar tant de temps amb Simón, Camelia começa a sentir coses que no hauria i de fada madrina s'acaba transformant en bruixa, fent un pacte amb el jove Simón que cambiarà les vides d'ambdós per sempre.
3. Opinions i valoració sobre la història. *
Sincerament a mi m'ha agradat molt aquesta novela i no hi havia nit en la que no pogués parar de llegir aquest llibre. Si t'agrada la fantasia i el misteri, és molt recomanable, a part hi ha factors sorpresa que et poden capgirar el llibre en un tres i no res.
4. Opinions i valoració sobre els personatges. *
Els personatges, estan molt ben escrits i no hi cambiaria res, que els personatges estiguin desenvolupats i creats tal i com estan, fa que el llibre sigui molt més realista del que sembla
5. Recomanacions: Quines són les virtuts d'aquest llibre? Enganxa a la lectura? *
La principal virtut d'aquest llibre és que moltes vegades no t'esperes el que està passant i això fa que no t'aburreixis mentres llegeixes i això fa que t'enganxis molt a la lectura, com he dit avans, no hi havia nit en la que pogués parar de llegir el llibre.
6. Data, nom de qui ha fet la ressenya i curs. *
04-01-18 Laia Calaf 4tB

Comentaris