harry potter i la cambra secreta

Nom i cognoms *
Iago Soalleiro Planells
Curs i grup *
1er B
1.Presentació:
Títol *
Harry Potter i la cambra secreta
Autor *
J.K. Rowling
Editorial, lloc i any de publicació. *
Editorial Empúries; Edició: 1 (9 de novembre de 2016)
Gènere *
Fantasia
Públic a qui va dirigit *
Públic juvenil
2. Argument. *
En Harry Potter ja ha acabat el seu primer curs a l'escola Hogwarts de màgia i bruixeria i ara li toca passar l'estiu amb els seus tius però de sobte arriba en Dobby, l'elf domèstic, que apareix de sobte al carrer Privet Drive per insistir a n'en Harry Potter que no torni a Hogwarts perquè passaran coses terribles. Ron Weasley, el rescata dels terribles Dursley en un cotxe volador perquè Harry no responia a les cartes del Ron, en Harry passa la resta de l'estiu a El Cau. La vida amb els Weasley està tan plena de distraccions màgiques que en Harry de seguida oblida les advertències d'en Dobby. Quan torna a l'escola, en Harry comença a sentir unes veus horribles que ningú més sent i unes pintades sinistres apareixen escrites a les parets, aixo li recorda que, tal com havia predit el Dobby, estan a punt de passar coses terribles, però el misteri no es resoldrà fins que algú descobreixi on és la cambra secreta.
3. Opinions i valoració sobre la història. *
L' història es boníssima i divertida, és el meu gènere de lectura preferit perquè m'encanten els llibres d'aventures fantàstiques.
4. Opinions i valoració sobre els personatges. *
Hi ha tres personatges principals: en Harry que va naixer el 31 de juliol de 1980, té ulls verds, cabells negres i una cicatriu amb forma e llamp a sa front, és simpàtic, valent i amigable; en Ron va naixer l'1 de març de 1980, té ulls blaus, cabells rojos, te pigues, és més baix que en Harry, és simpàtic, poruc i amigable; n'Hermione va neixer el 9 de setembre de 1979, té ulls negres, cabells castanys és alta, llesta, simpàtica, repelent i amigable. Tot i no ser un dels personatges principals el me personatge preferit és en Dobby.
5. Recomanacions: Quines són les virtuts d'aquest llibre? Enganxa a la lectura? *
És un llibre entretingut, divertit i enganxa a la lectura
6. Data, nom de qui ha fet la ressenya i curs. *
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells, 1rB

Comentaris