Wonder

Nom i cognoms *
Júlia Escarrà Soro
Curs i grup *
4tB
1.Presentació:
Títol *
Wonder
Autor *
Raquel J. Palacio.
Editorial, lloc i any de publicació. *
La Campana, febrer de 2012.
Gènere *
Literatura infantil
Públic a qui va dirigit *
Als infants, però és llegible per tothom.
2. Argument. *
Aquesta novel·la tracta de un nen anomenat Auggie que neix amb una deformació a la cara per causa d'una malaltia. Sempre ha estudiat a casa amb la seva mare, però al fer deu anys, els pares decideixen que podia començar a estudiar en una escola. Allà, al principi l'hi és difícil socialitzar-se amb els altres nens i nenes, però mica en mica va coneixent-se amb els altres i comença a fer amics i amigues i passant-s'ho bé. Al final acaba guanyant un premi al millor alumne.
3. Opinions i valoració sobre la història. *
Em sembla una història molt i especial, perquè tothom té dret a anar a l'escola tingui el problema que tingui i també a fer amics. És molt bonic veure un nen que comença amb tant mal peu i veure que acaba envoltat de gent que l'estima.
4. Opinions i valoració sobre els personatges. *
Per mi el millor personatge és el Jack, un amic que coneix el Auggie a l'escola, perquè des del principi està al seu costat.
5. Recomanacions: Quines són les virtuts d'aquest llibre? Enganxa a la lectura? *
Una de les virtuts diria que és que t'ensenya a estimar i a donar-te compte de que cadascú és com és i que no per ser d'una manera o d'una altra t'has de portar bé o malament.
6. Data, nom de qui ha fet la ressenya i curs. *
04/01/2018, Júlia Escarrà Soro, 4tB

Comentaris