Vigilantes

Nom i cognoms *
Yousra Rzami Gheouan
Curs i grup *
4tB
1.Presentació:
Títol *
Vigilantes
Autor *
Peter Lerangis
Editorial, lloc i any de publicació. *
Ediciones B
Gènere *
Misteri
Públic a qui va dirigit *
Joves
2. Argument. *
Tracta sobre un noi, Adam Jarno, que creu que es culpable de la mort del seu millor amic, el qual va caure en una pista de gel barallant-se amb ell. Però el protagonista troba una càmara que no es una qualsevol, ja que pot viatjar al passat amb la seva ajuda, sense que ningú sàpiga de la seva presència. Llavors viatja al passat, fa tot el possible per a que l'àntic Adam no vagi amb els seus amics a aquella pista, pero ha de recurrir a anar ell mateix a rescatar-lo, llavors es dona compte de que no había sigut ell el culpable, sinò la seva millor amiga.
3. Opinions i valoració sobre la història. *
M'agradat molt aquesta história ja que m'agrada el misteri i l'intriga. Ha sigut molt bona experiència i la recomano a tots els joves ja que una vegada que llegeixes un petit tros d'aquesta història, no es por parar de llegir.
4. Opinions i valoració sobre els personatges. *
Penso que la reacció d'Adam contra la seva millor amiga ha sigut molt bona, ja que ella no volia que Adam sapiguès la veritat, i això t'emporta a pensar moltes altres coses.. Ja que era la seva millor amiga, no una qualsevol.
5. Recomanacions: Quines són les virtuts d'aquest llibre? Enganxa a la lectura? *
El misteri, el pensament, l'amistat... Enganxa molt a la lectura ja que una vegada que comences a llegir la història, no pots parar perque hi ha molta intriga
6. Data, nom de qui ha fet la ressenya i curs. *
06/01/2018 Yousra Rzami Gheouan 4tB

Comentaris