Fugitivos en el tiempo

Nom i cognoms *
Nuria Martínez Santaolalla
Curs i grup *
2017-18, 1A
1.Presentació:
Títol *
Fugitivos en el tiempo
Autor *
Dalas Review (Dalas Azahar)
Editorial, lloc i any de publicació. *
Editorial Planeta, Barcelona i 2016
Gènere *
Juvenil
Públic a qui va dirigit *
14 anys i més
2. Argument. *
Uriel es un delinqüent informàtic (més conegut per ''hacker''), que viu tota classe de paradoxes amb salts i viatjes en el temps. Aquest 'hacker' infòrmatic va ser contractat per el govern, i de sopte es va trobar amb un remoli de gran força que va fer que anès anent i vinent del passat i del futur. Però nomès s'en anava la ment i el seu cos seguia allà. En cada viatge, l'aventura de en Uriel es feia cada cop més complicada i tindrà que aconseguir que tot torni a la normalitat. Més cap al davant de la història coneix a una noia que es diu Rosella. Els dos persontages coincideixen que està pasant una cosa extranya que fa que fagin aquestes paradoxes i els salts en el temps.
3. Opinions i valoració sobre la història. *
Al principi t'atrapa i t'anima a seguir llegint, sembla una història interesant. Però, sincerament, cap al mitjà del llibre avorreix i es fa molt pesat. Pensava que seria un llibre millor.
4. Opinions i valoració sobre els personatges. *
Els dos protagonistes estan ben fets i els seus caràcters cauen bé. Els altres personatges (dels qual un d'ells em queia millor que els protagonistes) estàn també bé i et poden arribar a agradar un d'ells.
5. Recomanacions: Quines són les virtuts d'aquest llibre? Enganxa a la lectura? *
La història es original, encara que com he dit abans, al principi sí que t'enganxa, però acaba avorrint i et donen ganes de deixar la lectura.
6. Data, nom de qui ha fet la ressenya i curs. *
6 de Gener del 2018, Nuria Martinez Santaolalla, 1A

Comentaris