The legend of zelda: ocarina of time | Part 1

Nom i cognoms *
Joel David Ortega Rodríguez
Curs i grup *
4B
1.Presentació:
Títol *
The Legend Of Zelda Ocarina Of Time
Autor *
Akira Himekawa
Editorial, lloc i any de publicació. *
Norma Editorial / Japó / 1998
Gènere *
Manga
Públic a qui va dirigit *
A tot tipus de public
2. Argument. *
És el tom 1 de la saga d'Ocarina Of Time. Link, un simple noi adoptat pel gran arbre Deku de la tribu del bosc, la raça Kokiri, el noi és l'escollit per a lluitar contra Ganondorf i així lliurar a l'imperi de Hyrule de les garres del mal. Pero encara Link és un petit noi el qual no té cap experiència en el camp de batalla, fins que el gran arbre Deku cau malalt i Link entra dints del arbre per matar al paràsit el qual fa mal a l'arbre Deku, aquest obté la pedra sagrada Kokiri, l'Esmeralda Kokiri llavors amb el últim sospir de l'arbre, li diu a Link que és l'Heroi del temps, i el petit noi abandona el bosc amb l'ajut de Navi, la seva petita fada. Quan Link i Navi arriben a la ciutat de Hirule, coneixen a una noia que al final resulta ser la princesa Zelda, aquesta li regala la seva ocarina mil·lenària, l'ocarina del temps. Link abandona la ciutat per anar a la raça i tribu Goron i guanyar la seva pedra sagrada, el Rubí Goron, la pedra espiritual del foc. Als dies seguents d'aquesta aventura, va per l'altra pedra, la pedra espiritual de l'aigua, el Safir Zora, de la raça dels Zora. Link ja ha obtingut les pedres espirituals, i es disposa a tornar a la ciutat de Hirule, al arrivar s'adona que Ganondorf està intentant assassinar a la princesa Zelda, Link lluita amb Ganondorf i Zelda escapa. Link va cap al tron reial i toca la melodia que Zelda li va ensenyar, en aquest instant s'obre una gran porta, Link entra i cau en un profund somni. Al cap de set anys desperta transformat en un home, en l'Heroi del temps acompanyat de l'espaça mestra la qual res més un heroi d'alma pura pot brandar, i amb l'escut indestructible. Link passa un gran temps entrenant per arribar a brandir l'espasa com un gran lluitador. Aquest és l'argument del primer tom.
3. Opinions i valoració sobre la història. *
La meva opinió, és clara. La història és firmament fidel al llegendari videojoc Ocarina Of Time de Nintendo, i això m'agrada molt, és molt entretingut, acertat, detallat, etc.
4. Opinions i valoració sobre els personatges. *
Els personatges són els mateixos del videojoc, tenen un gran carisma i personalitat molt detallada per a cadascun, perquè la història sempre sigui entretinguda i continuada.
5. Recomanacions: Quines són les virtuts d'aquest llibre? Enganxa a la lectura? *
Les virtuts d'aquest llibre, és que és molt entretingut, imaginatiu, els dibuixos són molt detallats i d'estil manga, la seva lectura enganxa molt per a persones amb gustos com jo, etc.

Comentaris